Música

Tardor a l’Espai Ter

L’Espai Ter de Torroella de Montgrí posarà dilluns a la venda les entrades de la nova temporada teatral i musical, que tindrà lloc de l’agost al gener

L’Espai Ter de Torroella de Montgrí ja pensa en la temporada tardor-hivern i dilluns posarà a la venda les entrades de la programació del segon semestre. El cicle inclou un total de 18 espectacles de primer nivell i tindrà el teatre com a gran protagonista.

En l’apartat de les arts escèniques el tret de sortida el donarà Quim Masferrer i el seu Teatre de Guerrilla amb l’obra Bona gent (dimarts 27 d’agost, a les 20.30 h), en el marc de la celebració de la festa major de Sant Genís. L’aposta pel teatre professional de qualitat continua sent molt present i l’Espai Ter tornarà a ser subseu del Festival Temporada Alta amb dues obres: La tendresa (27 d’octubre, a les 18 h), d’Alfredo Sanzol, i Casa de nines, 20 anys després (15 de novembre, a les 20.30 h), de Lucas Hnath. També cal destacar la programació de dues notables produccions de teatre en castellà: Mundo obrero (12 d’octubre), d’Alberto San Juan, com a director i actor, i el clàssic Mariana Pineda (9 de novembre) de Federico García Lorca, amb Laia Marull. Com a novetat, s’han programat dues obres de teatre musical: 24 hores de la vida d’una dona (7 de desembre), basada en l’obra de Stefan Zweig, amb Sílvia Marsó, i Troia, una veritable odissea (29 de setembre), de Cor de Teatre.

Una altra de les novetats és l’arrencada del cicle Teatre al Balcó, un nou projecte que s’emmarca en les propostes educatives de batxillerat, obertes al públic en general.

Quant a les propostes musicals, un dels plats forts serà el concert del guanyador de la segona edició del Premi Espai Ter, el quartet de vent Spanish Brass, formació valenciana reconeguda mundialment que estrenarà a l’Espai Ter el seu darrer treball, Mira si hem corregut terres... (dissabte 5 d’octubre). D’altra banda, també s’han programat dos concerts homenatge, el primer Íntimament Llach (23 de novembre), de la companyia Neus Mar, i un commemoratiu del centenari del naixement de Teresa Rebull que es titula Cançó i memòria: ànima desterrada (20 de desembre).

Els més petits de la casa tindran Mira Miró (19 d’octubre), un espectacle de dansa inspirat en l’univers del pintor Joan Miró, i el circ Aware (2 de novembre) com a opcions.

La venda d’entrades comença dilluns, 22 de juliol, a les 8 h en línia a través de la web www.espaiter.cat .

Temporada Alta a Sant Feliu i Palafrugell

El Festival Temporada Alta també escalfa motors de cara a la tardor i ha anunciat que les obres Casa de nines, 20 anys després i La partida d’escacs se sumaran a la programació. Els dos espectacles es podran veure en alguns dels cinc municipis que formen les subseus del festival aquest 2019: concretament, La partida d’escacs, a Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell, i el festival ja ha posat a la venda les entrades a partir d’aquest divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia