Música

Mishima, ara a Camprodon

El grup obrirà demà el 20è Festival de Música de la Vall de Camprodon

El grup barceloní Mishima oferirà demà el concert inaugural de la 20a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon , que inclourà cinc concerts en altres tants pobles de la vall, fins al 7 de setembre. Mishima presentarà el seu disc en directe, Ara i aquí, al Casal Camprodoní, de Camprodon (19 h, 15 euros). Aquesta serà una de les poques ocasions per veure aquest estiu Mishima a les comarques gironines. El grup també actuarà el dia 18 a la Bisbal. Aquest any, Mishima està celebrant el vintè aniversari, amb una gira que es va obrir el 3 de maig passat a les escales de la catedral de Girona. El 23 d’octubre vinent, el grup actuarà al Gran Teatre del Liceu.

Diversos estils

El Festival de Música de la Vall de Camprodon continuarà el dimarts 13 d’agost amb l’actuació de The Sey Sisters a la sala El Molí de Sant Pau de Segúries (22 h, 11 d’agost). Les germanes Edna, Yolanda Kathy Sey hi actuaran acompanyades pel pianista Albert Bartolomé, amb les seves grans veus de sòlides arrels africanes. L’acordionista i compositor basc Xabi Aburrizaga oferirà un concert amb el seu quartet i la violinista irlandesa Niamh Ní Charra, el divendres 16 d’agost a la plaça de l’Om de Llanars (22 h, 11 euros).

El festival continuarà el diumenge 18 a la sala Cooperativa de Vilallonga de Ter (19 h, 11 euros), amb Happy Jazz Feetwarmers, una potent banda de swing amb Oriol Romaní (clarinet i veu) i el trompetista Ricard Gili com a convidat. El dissabte 7 de setembre, el Cor Geriona presentarà el seu espectacle Entre musicals a la sala de ball de Molló (19 h, 11 euros).

El festival és organitzat per la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, amb la col·laboració dels ajuntaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda