Cultura popular

FiraFan, la cara B de Platja d’Aro

La FiraFan, la gran festa de la cultura popular i freak de la Costa Brava, tindrà lloc demà diumenge, de les 11 del matí a les 9 del vespre, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, amb entrada gratuïta. FiraFan està organitzada per l’activa entitat local Arocinema , amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró.

La setena edició de la fira de col·leccionisme de cinema, sèries, còmic, música i videojocs ja s’ha consolidat com una de les principals trobades d’estiu a Catalunya per als amants de la cultura popular, en un sentit molt ampli i divers. Aquest any, FiraFan fins i tot estrenarà la seva mascota: Frida Fan, un simpàtic personatge creat per ah! estudi , de Castell d’Aro, i el dibuixant Pawel. I per tercer any consecutiu, Pawel i Musclu, també coneguts com Lápices Muswel, presentaran a la fira, en el seu propi estand, una nova novel·la gràfica, en aquesta ocasió dedicada als acudits més àcids i irreverents i titulada Muswelanea.

Aquest any hi haurà una àmplia presència d’estands dedicats a la joguina clàssica i retro. L’espai musical estarà centrat en el món del vinil, i també tindran protagonisme les figures capgrosses de Funko Pop, “l’èxit més destacable dels últims anys dins del món del col·leccionisme”. Evidentment, no hi faltarà un espai dedicat al manga i la cultura pop japonesa en general, i també hi haurà parades de còmic i literatura fantàstica, Playmobil, videojocs, jocs de taula, samarretes, adhesius, etc. També s’hi podran trobar productes més relacionats amb el món del disseny, a les parades dels estudis ah! estudi i 2 toast design.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona