Música

A Contra Blues, Bad Gyal i Els Catarres, noms destacats del Curtcircuit

Més de 15 artistes passaran per diferents sales d’arreu de Catalunya en la segona temporada del cicle d’enguany

Alguns dels més emergents com Monterrosa o Las Chillers

A Contra Blues, Bad Gyal, Mueveloreina, The Limboos, Ladilla Rusa, Els Catarres o Hidrogenesse són alguns dels més de 15 artistes que actuaran en diferents sales de Catalunya, dins la segona temporada de la setena edició del cicle Curtcircuit . Segons ha informat aquest dijous l’Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC), aquestes bandes n’apadrinaran d’altres d’emergents com Monterrosa o Las Chillers.

Curtcircuit és un projecte que recorre Catalunya per facilitar la labor de les sales de concerts de petit i mitjà aforament, promoure bandes novelles i permetre al públic que torni a veure bandes consolidades en espais petits.

Els organitzadors han destacat que amb aquest cicle tornen a programar “grups que presenten a bandes o artistes que els hi agraden, però també hi ha grups que sumen, combinacions d’allò més interessants i artistes convidats”. Curtcircuit és un projecte que recorre Catalunya a través de les sales de l’ASACC.

La segona temporada de Curtcircuit 2019 s’inaugurarà el 18 de setembre a la sala Upload amb la presentació del primer disc All Around The World del grup de rock’n’roll Myriam Swanson & The Rythm Treasures. Seguidament hi haurà la presentació de Joterías Bobas d’Hidrogenesse al Cafè del Teatre de Lleida en un xou a mig camí entre el teatre-cabaret i el recital de saló.

També en el marc del Curtcircuit, el dimecres 16 d’octubre la banda britànica LIFE oferirà el seu primer concert a Barcelona, a la sala Sidecar, on presentarà el seu nou àlbum A Picture Of Good Health.

La programació segueix a la sala Lluz de Gas amb la presentació del nou disc de The Limboos, el tercer en cinc anys, titulat Baía, el divendres 18 d’octubre. Posteriorment, Ladilla Rusa passarà per Curtcircuit poc després de presentar el seu últim tema “KITT y los coches del pasado”. Arriben acompanyats de Monterrosa, un duo madrileny.

Els Catarres actuaran la sala Stroika de Manresa el 26 d’octubre, un grup que ha tornat aquest 2019 amb el seu nou disc Tots els meus principis. Els acompanyaran FOK.

Després de 13 anys de carrera musical, més de 700 concerts i 7 treballs discogràfics, A Contra Blues, passen per Curtcircuit al novembre per presentar el seu treball més recent Jab.

Schizophrenic Spacers celebrarà els seus 20 anys amb nou àlbum i gira d’aniversari. Presenten Now en el marc de Curtcircuit, el 22 de novembre a la sala Upload de Barcelona.

Mueveloreina presentarà el 29 de novembre el seu primer disc, titulat CARNE i abans hi haurà l’actuació de Las Chillers.

Un dels plats forts serà la cantant Bad Gyal, que oferirà dos concerts consecutius a la Sala Razzmatazz, amb les entrades ja exhaurides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia