Música

El Yeah! torna demà a casa

El club gironí obre la nova temporada a la seva antiga seu, amb Howlin’ Dogs

El Yeah! Indie Club, a partir d’ara simplement el Yeah! Girona, obrirà demà la seva sisena temporada, amb una gran notícia per als seus habituals: el club deixa Pedret i torna al seu local de sempre, a l’avinguda Ramon Folch, 9, davant de Correus. Per celebrar-ho, el Yeah! ha programat per demà un concert de la banda gironina Howlin’ Dogs (23 h, 5 euros), després d’un any d’escassa activitat pública per la implicació dels seus membres en altres projectes musicals. Una curiositat: aquesta és la tercera vegada que Howlin’ Dogs actua al Yeah! i sempre ho ha fet en un divendres 13.

Un cop solucionats alguns problemes de convivència veïnal, el Yeah! torna demà a casa i deixa el local de l’antiga La Via, on el club ha passat l’última temporada, per tornar al centre de Girona.

El Yeah! obrirà de dimecres a dissabte i, per començar, programarà un concert al mes, fins a final d’any: el 19 d’octubre hi actuarà la històrica banda basca Señor No, per celebrar els 25 anys de la botiga Partisano, i el 16 de novembre Mazoni presentarà al Yeah! el seu nou disc, Desig imbècil. Per Nadal, no hi faltarà tota una tradició del club: el concert de La Tosca Brava. Els concerts es continuaran complementant amb sessions de discjòqueis residents i convidats, apostant com sempre per la música alternativa de qualitat.

Pel que fa a Howlin’ Dogs, la banda no presentarà demà repertori nou, però de cara a l’any vinent vol preparar temes propis, al marge de les contundents adaptacions de work songs afroamericanes de principis del segle XX incloses en els seus dos discos. Tots els seus components tenen feines paral·leles: Enric Teruel, impulsor del projecte, és també guitarrista de Xebi SF i ha compost bandes sonores per a sèries com ara Examen de conciencia (Netflix); el guitarrista Lluís Figueras lidera el seu propi grup, Blanquito Zurdito; el cantant Smoking Bambino ha estat força actiu en solitari; el bateria Cheka toca amb Bigblack Rhino i el baixista Popi, amb uns quants grups. Ara, però, Enric Teruel anuncia un “petit pas endavant” en la trajectòria de Howlin’ Dogs .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Collboni esquiva reunir-se amb els impulsors de la campanya Salvem el Museu del Disseny

barcelona
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú