Música

El Mercat de Música de Viva de Vic presenta un tast de la programació a Barcelona

A Contra Blues, Aiala, Bakanoa, Espaldamaceta, Ferran Palau, Hijos del Trueno, Mazoni, Side Chick i Xavier Calvet avancen l’Antiga Fàbrica Damm algunes de les propostes que es podran escoltar a la capital d’Osona

El festival arrencarà el 18 de setembre al Teatre Atlàntida

Els responsables del Mercat de Música de Viva de Vic (MMVV) han presentat un avançament de la programació del certamen en una festa que ha tingut lloc aquest dimarts a Barcelona.

La trobada ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm on han actuat A Contra Blues, Aiala, Bakanoa, Espaldamaceta, Ferran Palau, Hijos del Trueno, Mazoni, Side Chick i Xavier Calvet. Han estat una mostra de la música que sonarà del 18 al 21 de setembre a la capital d’Osona.

El MMVV començarà el dimecres 18 de setembre amb l’espectacle inaugural de Juliane Heinemann al Teatre Atlàntida. La guanyadora del Puig-Porret 2018 estrenarà l’obra L’últim camí de Walter Benjamin.

Els organitzadors del festival destaquen que la meitat de la programació del 31è Mercat són estrenes, i posen com a exemple A Contra Blues, Mazoni, Nico Roig, Lagartija Nick, Maruja Limón, Gertrudis, Lina-Raül Refree, Gato Preto, Ferran Palau, Marco Mezquida, Mateo Kingman, Los Aurora & Band Dulda o Carla, entre d’altres.

El certamen adreçat als professionals del sector de la música oferirà, a més de les actuacions musicals, presentacions, pitchings, speed meetings i reunions.

A banda, el MMVV acollirà una reunió del Forum of Worldwide Music Festival i les presentacions, entre d’altres, de l’European Music Market Accelerator i la plataforma Why Portugal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia