Música

‘Rockdelux’ fa 35 anys

La revista barcelonina Rockdelux celebra 35 anys amb un número especial de 200 pàgines en què es destaquen els millors discos, concerts, cançons, pel·lícules, llibres, còmics i sèries de TV de l’última dècada. Conscient, tanmateix, de la subjectivitat que implica fer classificacions d’aquesta mena, la revista reivindica en aquest resum la necessitat, en temps de “velocitat líquida”, de tenir eines per “recordar i atresorar” el que ens han portat culturalment els últims anys.

Entre els discos d’artistes catalans que s’inclouen en el top de Rockdelux, hi ha El mal querer, de Rosalía; 45 cerebros y 1 corazón, de Maria Arnal i Marcel Bagés; Granada, de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró; Wanananai, de Za!; Un dígito binario dudoso, d’Hidrogenesse, i Vostè és aquí, d’Antònia Font.

El del 35è aniversari és ja el sisè especial que publica Rockdelux d’ençà de la commemoració, l’any 2002, del número 200.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia