Música

Rusó i Ian Sala, junts de gira per primer cop

Els germans rosincs Rusó i Ian Sala, dues de les veus més interessants del panorama musical català, comencen demà a Barcelona la seva primera gira conjunta, titulada molt apropiadament Foto de família. En principi, seran nou concerts, sempre amb taquilla inversa –mínim 10 euros–, en què Rusó i Ian compartiran i s’intercanviaran cançons dels seus respectius repertoris. Així descriuen aquesta nova aventura en comú: “Dos germans empordanesos que uneixen el folk de sirena amb el country-surrealisme dalinià mitjançant cançons poètiques i arranjaments de dues guitarres.” No cal res més.

El concert de demà, divendres, a Barcelona tindrà lloc al Taller Chroma (Escudellers Blancs, 3) a les 8 h del vespre. La resta de concerts programats es portaran a terme entre el desembre i el gener, a Can Casadevall de Viladamat (6/12), a Ca l’Ignasi de Vila-robau (8/12), a Cal Refugi de Serra de Daró (13/12), en “un espai idíl·lic al mig del bosc” de la vall de Llémena (14/12), a Ca la Cigonya de Peralada (21/12), a casa de l’Ian a Roses (27/12), en una iurta de Sales de Llierca (10/1) i a casa de la Rusó a Pau (11/1). La cabuda és limitada i les reserves es poden fer enviant un correu electrònic a manager.iansala@gmail.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.