Arts escèniques

Els musicals, aquell comodí amb garanties

‘Maremar’ manté l’embat amb l’entrada de ‘West side story’

El musical de format mitjà en català és Maremar. Després de la bona rebuda la temporada passada, s’ha reposat fa unes setmanes i aguantarà fins aquest Nadal. És una oportunitat que no es pot perdre. Es basteix a partir d’una denúncia sobre l’oblit europeu dels refugiats i amb música cantada a cappella de Lluís Llach. La coreografia d’Ariadna Peya, que fa viure la tempesta enmig del mar, és un altre dels atractius d’una peça que signa Joan Lluís Bozzo com a director de Dagoll Dagom.

En la cartellera de musicals del Nadal també hi haurà el final de La tienda de los horrores al Coliseum, el nou giny de la factoria Llàcer i Manu Guix. Una comèdia musical en què dona gust veure Guix donant veu a una planta monstruosa. També de Llàcer i Guix és l’enèsima reposició d’El petit príncep, que ha tornat a fer temporada al Barts, aquest cap de setmana. El gran títol que coparà el Tívoli a partir del 20 de desembre és West Side Story, una adaptació fidel al musical (del qual posteriorment es va fer la pel·lícula). El repartiment, amb protagonistes catalans, es farà en castellà, i aspira a emocionar amb aquest Romeo i Julieta passat pel tamís nord-americà. S’hi estaran fins a mitjans de febrer.

Si parlem de cançons i Nadal, cal provar Nadales, divertida la poca-soltada (repeteixen!) al Maldà, amb Josep Pedrals, Carles Pedragosa i Iban Beltran. Daniel Anglès va fer-se un lloc fa anys al Romea amb El Musical Més Petit fent recitals de balades. Ara ho traslladen al Club del Condal amb un títol escaient (i prou còmic): Fins als... Nadals! Un format que Pedro Pardo repeteix al Barts amb Christmas.cat. Amb l’actuació de l’Aulos Gospel Cor com a grup convidat, combinaran grans èxits de Queen com Bohemian Rhapsody i The show must go on amb gòspel i altres hits del pop rock com Happy i Ain’t no mountain higher.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia