Cinema

‘Buñuel en el Laberinto de las Tortugas’ guanya el guardó a la millor pel·lícula d’animació als Premis del Cinema Europeu

El director català Salvador Simó reivindica “l’amistat” reflectida al film i que es va acabar forjant entre tot l’equip

Buñuel en el Laberinto de las Tortugas, del director català Salvador Simó, s’ha endut el guardó a la millor pel·lícula d’animació dels Premis del Cinema Europeu, lliurats aquest dissabte a Berlín.

El llargmetrage tracta sobre la relació d’amistat entre Luís Buñuel i Ramón Acín i retrata el moment en el qual el pintor guanya la loteria i paga el rodatge de Las Hurdes (1933), dirigida per Buñuel. Així, el cineasta retrata una de les regions més pobres i oblidades d’Espanya.

En rebre el premi, Simó ha assegurat que mentre que el film és una història a l’amistat, també es va acabar forjant un gran lligam entre tot l’equip, a qui ha volgut dedicar el guardó.

A més, també ha volgut agrair el premi a la seva filla, que ha explicat que va ser qui, de petita, el va inspirar a “explicar històries”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia