Art

La programació del CCCB per al 2020 busca “imaginar, inventar i assajar” el futur

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona es proposa per al 2020 “imaginar, inventar i assajar” el futur, amb la voluntat de recuperar l’optimisme a través de la cultura “davant una societat polaritzada”.

La programació del CCCB 2020 pivotarà a partir de tres grans projectes: la relació amb les pantalles (amb l’exposició Gameplay. Cultura del videojoc), la coexistència amb l’altre (amb una mostra de l’artista contra l’apartheid William Kentridge) i el vincle amb el planeta (amb el projecte Mart. El mirall vermell).

“Volem reapropiar-nos del futur a partir de la perspectiva crítica del present”, ha assegurat la directora del CCCB, Judit Carrera, en la presentació de la programació.

El centre ha registrat aquest any les millors xifres de públic de la seva història, amb més de mig milió de visitants, malgrat uns temps que Carrera ha qualificat de “convulsos”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia