Cinema

Mostra de cinema

El nou cinema italià presentat pels seus creadors

La Mostra de Cinema Italià de Barcelona se celebra als cinemes Verdi entre avui i el 17 de desembre

La inauguració va a càrrec de ‘Martin Bauman’, premiada a la Mostra de Venècia i a Sevilla

La pel·lícula Martin Eden, adaptació de la novel·la autobiogràfica de Jack London dirigida per Pietro Marcello que ha estat premiada a Venècia i Sevilla, inaugura avui divendres la Mostra de Cinema Italià de Barcelona, que se celebra als cinemes Verdi fins al 17 de desembre. Una selecció de la millor producció cinematogràfica italiana del 2019 que no arriba a les sales comercials, formada per vuit llargmetratges i diversos curts, es podrà veure en sessions gratuïtes, moltes de les quals tindran la presència dels seus responsables o actors. Entre els convidats més destacats hi ha Maurizio Braucci, guionista de Martin Eden, premiada per la interpretació de Luca Marinelli a la Mostra de Venècia i guanyadora del premi a la millor pel·lícula del Festival de Sevilla. Braucci ha escrit els guions de Gomorra, Calabria i Pasolini, i ha treballat amb cineastes com Matteo Garrone, Abel Ferrara i Pietro Marcello. Jessica Cressy, actriu d’aquesta pel·lícula, serà present també a la projecció de Martin Eden, que es fa avui a les 20.30 h,

Altres convidats que presentaran els seus films a la mostra són Francesco Di Leva, protagonista d’Il sindaco del Rione Sanità; Phaim Bhuiyan, director de Bangla; Lorenzo Mattotti, director de La famosa invasione degli orsi in Sicilia; Carlo Sironi, director de Sole; Federico Bondi, director de Dafne; Leonardo D’Agostini, director d’Il campione; Lidiya Libermann, actriu de Maternal, i Agostino Ferrente, director de Selfie. Destaca la presència de cinc òperes primes a la programació, més de la meitat dels llargmetratges seleccionats: Bangla, Il campione, Magari, Maternal i Sole.

Les entrades es podran recollir a partir de les 16.30 hores a la taquilla dels cinemes Verdi (avui) i Verdi Park (a partir de demà) el mateix dia de cada projecció. Es poden recollir un màxim de dues entrades per persona per a cada sessió. L’aforament és limitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona