Arts escèniques

L’Espai Ter creix

L’auditori teatre de Torroella va tenir 52.000 usuaris el 2019 i ahir va presentar la nova temporada ja amb moltes entrades venudes

L’auditori teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí va presentar ahir la programació del primer semestre del 2020, que ja va avançar al desembre, en plena campanya de Nadal. Ahir, davant d’una àmplia representació de les persones, entitats i festivals implicats en el projecte de l’Espai Ter, el regidor Josep Martinoy i el director de l’equipament, Antoni Roviras, van remarcar la consolidació de l’auditori teatre de Torroella com un dels principals espais escènics de les comarques gironines, amb més de 52.000 usuaris l’any passat. La xifra d’assistents a les activitats de la programació estable professional de l’Espai Ter va créixer el 2019 de 4.000 persones respecte a l’any anterior, i les perspectives per al 2020 són també molt bones: la programació presentada ahir, definida per Martinoy com “una de les més agosarades de la seva història”, ha despertat una gran expectació. La venda d’entrades va a bon ritme i ja s’han exhaurit les localitats disponibles dins l’abonament T5 –que permet de comprar, per 60 euros, entrades de cinc espectacles triats entre onze possibles– per a les obres La dona del 600, Els Bruggarol i Cobertura. Dins d’aquesta oferta també estan tenint molta demanda Cinco horas con Mario i l’òpera Madama Butterfly.

Roviras també va destacar el paper dels festivals que programen espectacles a l’Espai Ter, com ara el Festival de Torroella, Ítaca, Black Music Festival, Temporada Alta i el Fimag, el Festival de Màgia de Torroella, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juny, amb dues sessions de la Gran Gala Internacional i La màgia de Jorge Blass.

Coincidint amb el Dia Internacional del Teatre s’ha organitzat la visita Coneix l’Espai Ter per dins, el 21 de març, mentre preparen la representació de La dona del 600. El 15 de febrer hi tindrà lloc el concert El Cor Canta: poesia catalana, en el qual 170 veus i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 interpretaran el Glòria d’Albert Guinovart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.