Música

Més festa a Canet

Manel, Els Amics de les Arts, Miki Núñez, Sopa de Cabra i Lildami, en la setena edició del Canet Rock

El Canet Rock va desgranar ahir els detalls de la seva setena edició, que tindrà lloc el 4 de juliol al Pla d’en Sala de Canet de Mar i que preveu, un any més, atreure un total de 20.000 espectadors. El cartell del festival combinarà grups de trajectòria dilatada com ara Sopa de Cabra, amb un nou disc previst aquesta primavera, amb noves apostes com les de Lildami, Miki Núñez. El cartell es completa amb Manel, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Roba Estesa, Ciudad Jara – el nou projecte de l’exlíder de la dissolta La Raíz, Pablo Sánchez– i No Logo, la nova formació de Kiko Tur, exlíder d’Aspencat. Aquestes bandes s’afegeixen a les ja confirmades el passat octubre: Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman. Fins ahir, el festival –que, l’any passat va exhaurir les localitats gairebé cinc mesos abans– havia venut prop de 15.000 entrades.

El Pla d’en Sala obrirà portes a les quatre de la tarda i el primer a tocar serà Lildami, una hora i mitja més tard. La festa s’acabarà, ja al matí, amb Oques Grasses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia