Música

Enderrock reconeix Alter Sinergies

L’empresa banyolina Alter Sinergies , que entre altres projectes organitza el festival (a)phònica, ha rebut, en el seu 15è aniversari, un dels reconeixements del Grup Enderrock a la indústria musical catalana, que es van fer públics dijous a Barcelona. En el mateix acte també es va anunciar els resultats de la segona volta de la votació popular dels premis Enderrock, que es lliuraran el dijous 5 de març en una gala a l’Auditori de Girona, que serà retransmesa en directe conjuntament per les televisions i ràdios de La Xarxa, el 33 i iCat. Després d’aquesta segona volta, en la qual s’han rebut més de 18.000 vots d’usuaris únics –un 10% més que l’any passat–, Oques Grasses continua liderant el rànquing de finalistes, amb cinc nominacions, seguit de Ginestà, Miki Núñez i Rosalía, amb tres. De fet, a la categoria de millor artista del 2019 competeixen Oques Grasses i Rosalía amb Manel. La darrera fase de votacions, en la qual es decidiran els guanyadors de les 15 categories, s’obrirà el 23 de febrer a través del lloc web enderrock.cat .

Durant la gala també es lliuraran el premi Joan Trayter, al millor productor i arranjador musical, atorgat a David Rosell (Txarango, Buhos, Ítaca Band), i el premi Xesco Boix al millor disc per a públic familiar, que ha recaigut en 2PrincesesBarbudes per La bona vida.

Dins dels reconeixements a la indústria també s’ha distingit els segells Gandula (10 anys) i Kasba Music (15 anys); L’Auditori (20 anys), el Liceu (20 anys des de la reobertura), Cafè Slàvia (25 anys) i Jazzman (40 anys); el programa Mans de Catalunya Ràdio (15 anys), el festival Guitar BCN (30 anys) i la plataforma cultural Lapsus (15 anys).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú
TEATRE

El Poliorama reivindica Gómez de la Serna i Valle-Inclán amb un cabaret

BARCELONA