Música

Nils Frahm i Cupido s’afegeixen al Festival Vida

Nils Frahm, !!! (Chk Chk Chk), Cupido, Damien Jurado, Baxter Dury, Jungle (DJ Set), Dan Deacon, Sen Senra i Soccer Mommy són algunes de les noves incorporacions al cartell del Festival Vida 2020, que se celebrarà entre el 2 i el 4 de juliol a Vilanova i la Geltrú. La programació de la setena edició ja està formada ara mateix per uns seixanta grups, amb els escocesos Belle & Sebastian, liderats per Stuart Murdoch, com a principal cap de cartell. En els darrers mesos també s’havia confirmat la presència de bandes i artistes amb el prestigi de Devendra Banhart, Angel Olsen, Parcels, Destroyer, Cut Copy i Black Pumas.

El Festival Vida busca la consolidació amb una combinació d’artistes nacionals, estatals i internacionals, i aposta tant per cantants i bandes de renom com per grups prometedors de l’escena emergent. El cartell d’enguany quedarà complet amb la programació de ball dins el marc del Vida Club, que s’anunciarà el mes de març.

Vida va presentar bona part de la programació pendent dimarts, i abans-d’ahir encara va incorporar la banda d’indie, trap i pop Cupido. Formada pel català Pimp Flaco i el grup indie Solo Astra, Cupido estrena nou single i confirma així el seu retorn als escenaris després d’una pausa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia