Arts escèniques

La ‘nova normalitat’ de La Fura dels Baus

La companyia homenatjarà els sanitaris en un muntatge al Cruïlla

El Festival Cruïlla ha decidit integrar el teatre en aquesta versió del festival postpandèmia. Un dels primers títols serà el 3 i el 4 de juliol, Nova normalitat, de La Fura dels Baus, que aprofita el recinte modernista de Sant Pau, aprofitant les nits de lluna plena. L’espectacle, que posteriorment farà actuacions també a Igualada (10 i 11 de juliol) i prepara una gira més enllà de Catalunya, pretén homenatjar el treball dels sanitaris i alhora recollir fons per a projectes d’investigació. Pere Tantiñá, un altre dels codirectors de La Fura, prepara Espectacle sorpresa el 17 i el 18 de juliol a la plaça Univers, també dins del Cruïlla.

Nova normalitat presentarà un espectacle de gran format però limitat per al públic a l’espai que les autoritats sanitàries permeten encabir a l’aire lliure. El nou muntatge de La Fura dels Baus retrà un homenatge als aventurers que van decidir fer la volta al món, un viatge èpic que ara els científics estan perseguint per aconseguir la vacuna i que ja ha demostrat la vàlua de tot l’equip que ha estat en primera línia als hospitals. El muntatge convidarà a fer que els espectadors intervinguin amb el telèfon mòbil, amb una interacció molt millorada respecte a la seva primera experiència de Murs (Grec, 2014).

El Cruïlla XXS ha desplegat la majoria dels espectacles escènics al Teatre Victòria, al Paral·lel. Hi ha una capacitat de 400 espectadors. Destaquen funcions com ara Veus que no veus (Cia. Pepa Plana), Les dones sàvies (habituals del Maldà!), el minimalisme de Fang, de Quim Giron; l’ètnic Kórps, de Miquel Barcelona; o l’explosiu Marabunta, amb Guillem Albà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona