Llibres

El palamosí Josan Trujillo Páez publica la seva segona novel·la

L’escriptor Josan Trujillo Páez (Palamós, 1973) acaba de publicar la seva segona novel·la, Lo que el espejo sabe, publicada en paper i en llibre electrònic per l’editorial sevillana Donbuk . El nou llibre de Trujillo té poc a veure amb el seu debut literari, Diario de un fumeta (2017), que descriu com “una novel·la gamberra i eròtica sobre com la generació dels anys vuitanta va afrontar les noves tecnologies digitals”.

Lo que el espejo sabe narra una història més “emocional” en què conflueixen “regressions a vides passades i maltractaments a la dona”, amb una bona dosi de misteri.

De pares andalusos, Josan Trujillo es declara “apassionat per la música, la lectura i l’esport”. Ell mateix és cantant, guitarrista i compositor, i reconeix que va començar a plantejar la possibilitat d’escriure narrativa després d’haver assistit a un concert d’Extremoduro i de saber que el seu cantant, Robe Iniesta, havia escrit una novel·la.

Lo que el espejo sabe es pot adquirir en llibreries de Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Calonge, i també a través del web de l’editorial Donbuk: www.donbuk.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia