Música

Núria Graham obre el 6è Barretina de Rupià

La cantant i compositora osonenca Núria Graham va obrir dilluns la 6a edició del Festival Barretina de Rupià, que programarà tres concerts més gratuïts a l’aire lliure, durant els pròxims tres dilluns del mes d’agost.

“Rupià aposta per la música en directe en un entorn segur com a element vital en el moment que estem vivint”, s’afirma en el comunicat de presentació d’aquesta sisena edició del Barretina, un festival organitzat per l’Ajuntament de Rupià, amb la col·laboració i el suport d’Estrella Damm, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava i Surtdecasa.cat. Tots els concerts tenen lloc a les 22 h a El Safreig de Rupià.

El programa d’aquesta 6a edició del Barretina és 100% femení, en una proposta treballada conjuntament des de les regidories de Cultura i d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Rupià. Després de la inauguració amb Núria Graham, el dilluns 10 d’agost hi actuarà la pianista i cantant maresmenca Meritxell Neddermann , que hi presentarà el seu primer disc. El dia 17 serà el torn d’Uma, una empordanesa de mare anglesa i pare tailandès, i el dia 24 Clara Peya tancarà el festival. Aquest any, l’acollidor espai d’El Safreig s’amplia amb una zona de confort per gaudir amb més comoditat dels recitals intimistes, amb taules i cadires. La capacitat és limitada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia