Música

Jethro Tull cancel·la el concert de Sant Feliu

La històrica banda britànica Jethro Tull, que havia d’actuar dimecres vinent en el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, ha cancel·lat aquest concert per “les restriccions de quarantena del govern del Regne Unit i l’advertència contra els viatges”, segons un comunicat signat pel mateix Ian Anderson, líder del grup, que avui farà 73 anys. “Demanem disculpes als nostres fans, però aquestes qüestions estan fora del nostre àmbit de decisió”, hi afegeix el cantant, flautista i guitarrista, que va fundar el grup fa més de mig segle. El concert de Jethro Tull era, fins ara, l’única actuació internacional d’aquest estiu a la Costa Brava i es podrir dir que a tot Catalunya, després d’altres cancel·lacions, com ara la de l’irlandès Van Morrison en el Fes Pedralbes.

La promotora The Project, que organitza el Festival de la Porta Ferrada, ha anunciat: “El reemborsament de l’import de les entrades s’efectuarà automàticament a la mateixa targeta des de la qual es va fer el pagament.”

Al web oficial de Jethro Tull consten com a ajornats o cancel·lats pràcticament tots els concerts que el grup tenia previst fer fins ben entrat el mes d’octubre. Aquesta tardor, la banda tenia previst continuar amb la gira The Prog Years, basada en els seus clàssics dels setanta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.