Art

Neix el festival de creació radical, Errant

Errant, itineraris d’art i pensament, és un nou festival que, impulsat per l’Institut d’Estudis Ilerdencs i comissariat per Jesús Vilamajó, durà el pensament i la creació artística radical i experimental a les comarques de Lleida.

Aquest nou projecte cultural pretén escampar la cultura per les comarques de Lleida, posant el focus en el diàleg entre les diferents disciplines artístiques i el ric patrimoni paisatgístic, històric, industrial i cultural de tot el territori lleidatà.

S’ha triat el terme errant perquè defineix l’esperit del festival, ja que té la itinerància una de les seves principals característiques, perquè cada any es programarà en un municipi diferent.

La primera edició tindrà lloc a la comarca de l’Alta Ribagorça entre el 18 i el 27 de setembre. El festival oferirà, de manera gratuïta, una àmplia programació artística als municipis del Pont de Suert, Vilaller i la Vall de Boí.

Entre la vintena d’artistes que participaran en el primer Errant hi ha la poetessa Juana Dolores Romero Casanova, el músic Toti Soler, l’expolítica Mireia Boya i, entre d’altres, la comissària i crítica d’art Alexandra Laudo, que, juntament amb el jove artista Marcel Rubio Juliana, faran una intervenció site specific al carrer, fusionant art i pensament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia