Cinema

‘Uncharted’, a Lloret de Mar

L’adaptació del videojoc amb Tom Holland filmarà escenes al municipi

Avui té lloc a Lloret de Mar un càsting per trobar figurants amb trets asiàtics i nòrdics

Això del cinema quan diuen que és màgic és literal. Fer veure que un lloc on es roda és un altre és habitual a la indústria cinematogràfica i per això quan equips de rodatge localitzen escenes, per exemple, a Barcelona i Girona per aparentar que és la França del segle XVIII d’El perfum o a Besalú per convertir-ho en un poble italià envaït per l’exèrcit nazi a la sèrie Westorld, a ningú li estranya. Simplement s’aplaudeix la imaginació dels productors.

A qui ara se li haurà de fer l’onada és als impulsors de la superproducció nord-americana de la pel·lícula basada en el videojoc Uncharted, que han decidit aterrar aquest octubre a Lloret de Mar (Selva) per rodar-hi alguna de les seves escenes. Concretament, segons han publicat diversos mitjans, a un hotel del municipi costaner que, per art i màgia, esdevindrà un establiment hoteler de luxe de Tailàndia.

Que Uncharted sigui un títol d’una de les sagues de videojocs de més èxit de la consola Playstation i que la pel·lícula tingui com a principal protagonistes a Tom Holland (Spider-Man: Homecoming), Mark Whalberg i Antonio Banderas fa que l’anunci sigui tot un esdeveniment. I més tenint en compte que de rodatges, en temps de pandèmia, se n’han ajornat i cancel·lat un munt fins ara.

El rodatge d’aquesta producció de Sony Pictures, que es preveu que començarà a principis de mes –encara que l’Ajuntament no ha rebut encara cap instància per reservar espais de la via pública– ve precedit per un càsting per a figurants que té lloc avui i demà a la biblioteca municipal de Lloret de Mar. Les proves de càsting les duu a terme l’empresa Yaël Moreno Càsting i segons l’anunci publicat es requereixen perfils de gent amb trets nòrdics i asiàtics (“tailandesos, filipins i orientals”) de totes les edats. És previst que els elegits treballin almenys durant una jornada i una altra de prèvia per fer proves de vestuari. Es portaran a terme tots els protocols de prevenció per a la Covid-19 i es faran proves PCR abans de rodar i grups per evitar possibles baixes per culpa d’un rebrot.

Un Drake més juvenil

La saga de videojocs té com a protagonista Nathan Drake, un aventurer caçatresors que recorre el món al més pur estil Lara Croft i Indiana Jones. El film, que s’ambientarà en l’edat juvenil del personatge, el dirigirà Ruben Fleischer; un projecte que fa anys que volta, però que finalment sembla que s’enlaira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona