Còmic

SOCIETAT

Un diari en memòria de Fer

Amb motiu de la mort de l’històric ninotaire, l’edició en paper d’El Punt Avui substitueix totes les fotografies per vinyetes seves

Amb motiu de la mort de l’històric ninotaire José Antonio Fernández, Fer, l’edició en paper d’El Punt Avui ha substituït totes les fotografies de les informacions per vinyetes seves. Fer (Mansillas de las Mulas, Lleó, 1949), més conegut com a Fer, va morir dilluns dilluns als 71 anys d’un infart.

En Fer va començar a plasmar el seu particular punt de vista de l’actualitat amb la seva Vinyeta , primer a l’Avui des del 1987 i després a El Punt Avui fins aquest mateix dilluns, 14 de setembre, amb un dibuix dedicat a la tornada a l’escola amb el coronavirus com a protagonista.

A més de fer la vinyeta diària al diari, publicava setmanalment a la revista El jueves, de la qual va ser director, i també col·laborava a El temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia