Música

El projecte 78 RPM fa sonar les biblioteques

Hi participaran Mazoni, Cala Vento, Núria Graham, Roger Mas i David Carabén

El servei de biblioteques de la Diputació de Girona presenta el projecte 78 RPM. Foment de la música a les biblioteques, per fomentar-hi la presència i difusió de la música. El projecte inclou una xarxa d’ activitats gratuïtes , amb inscripció prèvia, que tindran lloc aquesta tardor en vuit biblioteques de les comarques gironines. En total, seran 24 activitats, entre sessions de discos comentats, presentacions de llibres, cicles de poesia i música, etc.

A la biblioteca de Figueres, Carles Pujol, Mazoni i Cala Vento comentaran diferents discos, dins les Sessions LP, amb la col·laboració de la Marfà. Aquesta activitat també es farà a Caldes amb Rubén Pozo (El Chico con la Espina en el Costado), Núria Graham i Joana Serrat, i a Puigcerdà amb Arnau Obiols, Jaume Pla (Mazoni) i Albert Martínez. A Ripoll i Blanes, s’hi farà l’activitat BSO. Música i cinema, a càrrec de Salvador Àngel Batlle, amb la col·laboració del Museu del Cinema.

A la Bisbal arribarà Del poema a la cançó, un cicle ideat per l’Escola Municipal d’Humanitats de Girona, sobre les adaptacions musicals de diversos poetes, en què intervindran Quico Pi de la Serra i Margarida Casacuberta, Roger Mas i Carme Torrents, i Lídia Pujol i Caterina Riba. La mateixa activitat portarà a Calonge Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i Jaume Aulet, i David Carabén i, de nou, Casacuberta. A la biblioteca Carles Rahola de Girona tindrà lloc el cicle Músics de llibre: tres presentacions d’obres literàries escrites per destacats músics com ara Marc Ros (Sidonie), David Carabén i Gerard Quintana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona