Art

Convoquen el concurs de direcció de Santa Mònica

El departament de Cultura de la Generalitat ha convocat el concurs per a la designació de la nova direcció de l’Arts Santa Mònica. El termini per a la presentació de candidatures és el 16 de novembre.

Cultura vol que en aquesta nova etapa el centre de la Rambla esdevingui “un espai pluridisciplinar adreçat a les pràctiques artístiques contemporànies que aposti per la qualitat, la innovació, el risc i la reflexió”. “El centre ha d’afavorir la generació i la promoció d’oportunitats de col·laboració entre tots els actors del sector artístic –creadors, professionals especialistes en qüestions teòriques, equipaments, empreses, mercats, plataformes de difusió i públics de diferents escales i sectors–, creant un entorn favorable a la creativitat i al diàleg permanent entre la creació artística i altres disciplines.”

La documentació presentada pels candidats finalistes serà analitzada per una comissió de valoració integrada per nou persones, cinc experts independents del sector i quatre representants del departament de Cultura.

Un cop acabat el concurs, la incorporació del nou director serà immediata. La persona designada ocuparà el càrrec durant un període de quatre anys, prorrogables com a màxim per quatre anys més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia