Música

Rosalía, reina dels Grammy

La cantant catalana Rosalía va guanyar, la nit de dijous a divendres, tres dels quatre premis Grammy Llatins als quals estava nominada en aquesta 21a edició: el de millor cançó urbana i el de millor fusió/interpretació urbana, per la cançó Yo x ti, tú x mí, amb Ozuna, i el de millor videoclip, per TKN, tot un èxit també als Estats Units, interpretat amb el raper Travis Scott. Rosalía suma 9 premis Grammy, inclosos els 5 concedits per l’Acadèmia Llatina el 2018 i el 2019, i el que va rebre el gener passat en els Grammy nord-americans per El mal querer.

En una gala amb actuacions emeses des de diferents punts del món, es va donar el premi a la millor cançó de l’any a a René, de Residente, i el de millor àlbum de música urbana va ser per a Colores, de J. Balvin. Altres premiats van ser Rubén Blades i Carlos Vives, Alejandro Sanz, Ricky Martin, Fito Páez, Natalia Lafourcade, Bad Bunny, Molotov i Los Tigres del Norte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia