Cinema

Cinc propostes per veure al cine

Les sales de Catalunya reobren avui amb estrenes dels darrers 24 dies i títols d’abans del tancament

Mank, de David Fincher; De Gaulle, amb Lambert Wilson; El año que dejamos de jugar, de Caroline Link, i Sentimental, de Cesc Gay, són quatre propostes de pel·lícules recollides des de divendres en aquestes pàgines que es podran veure a partir d’avui, amb la reobertura dels cinemes catalans. La pandèmia ha creat una situació inèdita, amb el tancament total de sales durant 24 dies. Avui es reobren i posen a disposició dels espectadors una àmplia oferta de films que es projectaven el 29 d’octubre, el darrer dia que van obrir, o que s’han estrenat a la resta de l’Estat durant aquestes tres setmanes i escaig. Us fem cinc recomanacions més per veure a les sales, que obren portes amb les normes sanitàries per la Covid: aforament del 50%, mascareta obligatòria...

Emma

Els que han descobert Anya Taylor-Joy gràcies al seu excel·lent treball a la sèrie de Netflix Gambito de dama i els que ja n’eren fans des de La bruja, poden gaudir de la seva interpretació d’Emma a la nova adaptació de l’obra homònima de Jane Austen. La fotògrafa i directora Autumn de Wilde signa aquest drama romàntic, ambientat a l’Anglaterra del 1815, que ha rebut elogis de la crítica.

Corpus Christi

Les recents nominacions a millor film, director (Jan Komasa), actor (Bartosz Bielenia) i guió dels premis del Cinema Europeu s’afegeixen a la nominació a l’Oscar i a la llarga llista de guardons i elogis d’aquest colpidor drama polonès, que vam poder veure al Bcn Film Fest. Retrata un personatge ple de contradiccions, un jove i carismàtic delinqüent, amb una sincera vocació de capellà, que suplanta el nou mossèn d’un poble.

Tenet

Només per haver desafiat la pandèmia i ser l’estrena de Hollywood més important dels darrers vuit mesos, el darrer film de Christopher Nolan ja es mereix una oportunitat. A més, John David Washington i Robert Pattinson protagonitzen un espectacle total, un carrusel d’emocions que compensa la confusió de la trama.

No matarás

David Victori s’associa a l’actor Mario Casas per proposar un viatge a la foscor, una història que ens situa en el terreny preferit del director d’El pacto: els dilemes morals. Daniel és un bon noi que es veu arrossegat involuntàriament cap a una espiral de violència.

Regreso a Hope Gap

Annette Bening, Bill Nighy i Josh O’Connor (el príncep Carles a la quarta temporada de The crown) escenifiquen el trencament d’un matrimoni després de 29 anys en una plàcida localitat del sud d’Anglaterra. El guionista William Nicholson, nominat a l’Oscar per Tierras de penumbra i Gladiator, es va inspirar en la ruptura del matrimoni dels seus pares per a una cinta que va guanyar el Bcn Film Fest.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia