cultura

Música i política a la festa del "TC" a Argelers

La festa del Travailleur Catalan, el setmanari del Partit Comunista de Catalnya Nord tindrà lloc durant dos dies, els propers divendres 2 i dissabte 3 de juny.

Com cada any, una cartellera d'espectacles musicals compartirà protagonisme amb debats , conferències i discurs polítics.

Nascuda al final dels anys trenta -gairebé fa tres-quarts de segle-, la festa del TC, com l'anomenen el seus fidels, tindrà lloc a l'habitual àrea de lleures del Bocal del Tec a Argelers de la Marenda.

Una vintena de grups compartiran escenari durant els dos dies, amb la presència destacada del grup Pigalle i de Jacques Higelin com a cap de cartell.

Pel que fa la part política i social, el moment fort de la festa serà el debat dedicat, el dissabte a 18h30, al tema del nou projecte de llei del govern sobre les jubilacions amb elsubtítol "Quina esquerra i quins canvis per a las societat".

Unes parades dedicades a nombroses associacions polítiques, humanitàries i ONG i un mercat del llibre que comptarà amb la presència de diversos escriptors, faran també part de la festa.

Finalment, dissabte a 18h30 tindrà lloc la tradicional cursa pedestre de 10 km (inscripcions i informacions al 0468634703)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia