Música

Les cançons d’Aiala i The Strokes, les millors del 2020 segons els oients d’iCat

“Fighting and Learning” és el primer single de segon disc de la cantant barcelonina, que es publicarà al febrer

Kovitch, amb “Ma danse”, i Gertrudis, amb “Avui canviem el món”, ocupen el segon i tercer lloc de la llista

  • VÍDEO: "Fighting and Learning"

Els oients d’iCat han triat “Fighting and Learning”, de la barcelonina Aiala, com la millor cançó d’una banda catalana del 2020.

“Fighting and Learning” (New Beats, 2020) és el primer single del segon àlbum d’Aiala, que sortirà al febrer, un any i mig després del seu primer disc, Nothing Less Than Art. En aquest primer avançament passa de les bases més electròniques del seu primer treball a una producció més orgànica, en què a més dels seus acompanyants habituals en directe Macià Amorós (bateria) i Pol Sistach (guitarra), hi participen Chalart58 (percussió), Joan Vigo (contrabaix), Uri Escolano (trompeta) i Josep Blanes (trombó).

“Ma danse”, de Kovitch, i “Avui canviem el món”, de Gertrudis, ocupen la segona i la tercera posició, respectivament, de la llista que l’emissora ha confeccionat a partir d’una votació entre els seus oients.

Els novaiorquesos The Strokes han estat els guanyadors en la categoria internacional amb “Brooklyn Bridge to Chorus”, inclosa al seu sisè àlbum, The New Abnormal, el primer d’estudi en set anys. Bruce Springsteen, amb “Letter to you”, i Billie Eilish, amb “Therefore I am”, són la segona i tercera cançó del rànquing internacional.








Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia