Música

El FITM programa música a La Bisbal durant l’hivern

Jaume Arnella, Carles Belda, Maria Jaume, Medusa Box i Carles Viarnès són alguns dels que actuaran al Teatre Mundial

Poques vegades una sigla donava per a tant. A la Bisbal d’Empordà han aprofitat el seu FITM per anar-lo mutant i, d’aquesta manera, l’original Festival Internacional de Torre Maria, que aquest any a l’estiu va passar a Festival Internacional del Terracotta Museu, ara passa a referir-se a Festival Internacional del Teatre Mundial. Un cicle de concerts hivernal que durant cinc dissabtes de gener i febrer ha programat les actuacions de Jaume Arnella, Carles Belda, Maria Jaume, Carles Viarnès, Medusa Box o La Ludwig Band.

Un programa eclèctic, per a tots els gustos, que pels seus organitzadors, l’entitat Indivendres i l’Ajuntament del municipi, és més que necessari en un moment tan delicat per al sector cultural com ara. “El cicle de concerts dobla la seva aposta i, en una clara mostra de compromís amb la cultura al municipi i amb l’escena musical independent, es treu de la màniga una versió hivernal del cicle”, han declarat des de l’organització. Cada dissabte a les 20 h (s’obriran portes mitja hora abans i es demana arribar amb marge) es farà un concert amb un aforament de 150 localitats. Les entrades costaran 8 euros (venda anticipada) i 10 a taquilla, i ja estan disponibles en línia a través del web del Festival Internacional del Teatre Mundial.

El tret de sortida anirà a càrrec de Carles Viarnès, amb l’experiència Nun, el dissabte 9 de gener. Li prendran el relleu el folk acústic i el pop independent de la cantautora mallorquina Maria Jaume (16 de gener), el duet transgeneracional de Jaume Arnella i Carles Belda (23 de gener), un doble concert amb La Ludwig Band i Carpa Negra (30 de gener) i els sons conceptuals de l’univers creatiu I love astronomy de Medusa Box (6 de febrer).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda