cultura

esports

hípica

Nivell mundial en la fira hípica de Roda de Ter

Més enllà de la gran qualitat artística, el festival té una vessant solidària

Artistes de renom mundial d'espectacles amb cavalls es reuniran demà, a partir de les set de la tarda, a l'hípica Coll de Roda: “Som l'única fira de l'Estat que pot reunir les companyies que actuaran en la tercera edició”, va remarcar John Serra, de l'empresa organitzadora Sercam Shows. En l'acte, el rodenc Santí Serra hi durà el seu espectacle i avançarà una part del que ja prepara per al 2017. Entre les companyies participants destaca Impulsion, amb genets vinculats durant molts anys al Cirque du Soleil.

Els preus de les entrades per a majors de 10 anys són de 20 euros a les grades i 10 a la zona de peu. Una part de la recaptació es donarà a la lluita contra el càncer infantil. Enguany, la fira abraça més Roda, i durant el matí es faran espectacles gratuïts al marge dret del passeig del Ter: “És un orgull que una fira promoguda per rodencs com en Santí i en John tingui tant èxit”, va dir l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia