Cultura

Arriba la Cuina de Fira a vint-i-sis establiments del Jussà

Durant l'època de fires de tardor al Pallars Jussà, 26 establiments, entre restauradors i cases rurals de diferents pobles de la comarca, oferiran menús de Cuina de Fira, una proposta que enguany arriba a la quarta edició i que trasllada el client a les èpoques de ple auge de les fires pallareses. Els productes que s'utilitzaran en la majoria de plats surten del territori i de productors locals. Entre els plats, confeccionats per cada restaurant, destaquen receptes tan pallareses com ara sopes de pa, trinxat, confitat de porc, llonganissa i botifarra negra, cap i pota; però un dels ingredients estel·lars és el corder. Als comensals també se'ls obsequia amb un fullet col·leccionable on poden trobar el menú del restaurant i tots els establiments on poden tastar menús de fira. L'època de fires comença aquest cap de setmana amb la fira ramadera de la Pobleta de Bellveí i la tanca la fira de Salàs de Pallars els dies 12 i 13 de novembre. També es podrà visitar la fira del mostillo de Llimiana el 9 d'octubre, la fira del bolet d'Isona el 23 d'octubre, la fira del codony de Tremp el 29 d'octubre i la fira de Sant Martí de Talarn el 5 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

música

El Festival Ítaca ja ha venut més de la meitat de les entrades

la bisbal d’empordà

Llàcer dirigeix el musical ‘The Producers’ al Tívoli

BARCELONA

L’Institut del Teatre representarà Catalunya a la Quadrienial d’Escenografia de Praga

barcelona

Mor Paolo Portoghesi, arquitecte contrari a la continuació de la Sagrada Família

Troben set tombes romanes durant les obres de Via Laietana

barcelona
TEATRE

TNC de plata

BARCELONA
Crítica
òpera

Crítica de l’heroi wagnerià

MARSA AMENÓS
ACTUAL COORDINADORA TÈCNICA, TREBALLA AL DEPARTAMENT DE SASTRERIA DEL TNC, DES DE FA 25 ANYS

“El magatzem del TNC és com un museu”

Llibres

Sororitat medieval

Barcelona