cultura

Música

L'Ateneu Bar aposta pels sons de l'estany

Hi actuaran músics vinculats al Pla de l'Estany com ara Mc Sylvia, The Madurets, Strawberry Friends i Hardwoods

La nova programació de l' Ateneu Bar de Banyoles aposta especialment pel talent local, amb músics banyolins o vinculats al Pla de l'Estany com ara la jove rapera Mc Sylvia (9 de febrer); el duet d'homenatge als Beatles Strawberry Friends (27 d'abril); Hardwoods, un altre duet que combina el banjo, el violí i la fídula simpàtica (11 de maig) i el tàndem format pel belga Vincent Lens i el banyolí Panxii Badii, que el 9 de març presentaran el projecte 5 dies, 5 cançons, 1 disc, 1 concert, entre el folk, el pop i l'emo rock. El 8 de juny tindrà lloc el concert de The Madurets, un grup sorgit de la trobada casual a l'Escola Municipal de Música de Banyoles d'uns pares que van decidir posar-se a estudiar un instrument. El seu repertori inclou versions de Joy Division, Depeche Mode, The Cure i Adrià Puntí.

Des de Tortellà tornaran a l'Ateneu Bar els joves Tortellinis, ara per presentar-hi el seu primer disc, el 23 de febrer, i des de Camprodon arribaran Moi Aussi el 30 de març.

L'Ateneu Bar obrirà la seva programació del 2017 amb Niño, tot un referent de la música electrònica estatal, que hi actuarà el 26 de gener en un concert organitzat amb la col·laboració del festival L'Estrany. El 25 de maig hi actuarà Saphie Wells & The Swing Cats, dins del FemJazz! XXIII Festival d'Emergències Musicals, organitzat pel Taller de Música de Banyoles. També emmarcades dins del festival internacional de folk Ethno Catalonia s'han programat a l'Ateneu Bar les actuacions de Roba Estesa (9 de juliol) i el sextet del guitarrista flamenc Juan Antonio López (10 de juliol). La Marató musical s'ha traslladat al 23 de març i la programació es completarà amb les sessions mensuals d'El Documental del Mes i de Música Punxada, cicle en el qual David Juan, Núria Valentí, J. Pagès J., Salvador Àngel i Arminda Dehesa punxaran la música que més els apassiona. Totes les activitats són gratuïtes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona