cultura

Gastronomia i oci

Neix un festival per menjar, beure i riure

L'espai gastronòmic Mams d'Arbúcies obre demà amb l'espectacle de Pep Plaza el Festimams El Xitxarel·lo

El restaurant Mams d'Arbúcies ha organitzat el primer Festimams El Xitxarel·lo, un festival “de menjar, beure i riure”, que inclourà sis sopars tertúlia i sopars espectacle des de demà fins al 7 d'abril. Organitzat amb la col·laboració del vi El Xitxarel·lo , dels germans Virgili, i de Freskibo , el nou festival tindrà com a protagonistes humoristes i personatges mediàtics com ara Pep Plaza, Albert Om, Toni Albà, Jair Domínguez, Peyu, Roger de Gràcia i el Sr. Bohigues, el pensador de barra lliure que l'actor Eduard Biosca ha portat des dels estudis de RAC1 als escenaris. En aquests moments ja s'han exhaurit les entrades per al sopar espectacle inaugural de demà, amb Pep Plaza, i també per als de Toni Albà, el 17 de febrer, i Peyu, el 10 de març.

És la primera vegada que a l'espai gastronòmic Mams d'Arbúcies s'organitza un festival d'aquest tipus. “Presentem el Festimams El Xitxarel·lo amb la idea d'apropar a tothom aquests personatges coneguts”, comenta Fel Faixedas, soci del Mams i creador del nou festival d'humor, gastronomia i vi. Els sopars espectacle tenen un preu de 50 euros i el preu dels sopars tertúlia és de 30 euros. Tots els espectacles començaran a dos quart de deu del vespre.

Converses de prop

Els protagonistes dels sopars tertúlia explicaran la seva experiència com a personatges coneguts i professionals de la comunicació, mentre sopen amb el públic assistent, que els podrà fer preguntes, en un format poc habitual que pot tenir un gran atractiu per als seguidors d'aquests personatges que els vulguin conèixer més de prop. També en el cas dels sopars espectacle, els humoristes convidats interaccionaran amb el públic al llarg del sopar, amb espectacles adaptats al menú del Mams.

El còmic i imitador Pep Plaza, conegut sobretot pel seu treball en programes com ara Polònia i Crackòvia, inaugurarà demà el Festimams El Xitxarel·lo, que continuarà el 10 de febrer amb un sopar tertúlia protagonitzat pel periodista Albert Om, amb una llarga experiència en ràdio i televisió, que inclou èxits com ara El convidat i, actualment, el programa Islàndia a RAC1.

L'actor, autor i director Toni Albà, un dels humoristes més populars del país per les seves aparicions televisives i per espectacles com ara Audiència I-real, actuarà el 17 de febrer al Mams.

El polifacètic periodista, escriptor, guionista i divulgador cultural Jair Domínguez compartirà amb els clients del restaurant arbucienc la tertúlia del divendres 3 de març.

També té un llarg currículum a la ràdio, la televisió i el teatre Lluís Jutglar, més conegut com a Peyu, que portarà el seu espectacle el 10 de març al Festimams El Xitxarel·lo, on el 31 de març el tertulià del sopar serà el periodista i actor Roger de Gràcia, que recentment s'ha estrenat com a amfitrió en el programa El sopar , de TV3, així que és més fàcil imaginar-se'l conversant distesament entre plats. El 7 d'abril tancarà el festival el Sr. Bohigues, “el bocamoll amb el coneixement erroni més extens del món”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls