L'editorial Bromera acaba de publicar una obra del Premi Nobel egipci Naguib Mahfuz

Amb la publicació de l'obra de Naguib Mahfuz, ja en són set els títols que poden trobar-se al catàleg de l'editorial d'Alzira, de l'únic Premi Nobel en llengua àrab.

Miramar és una novel·la calidoscòpica, magistral, que narra com cinc homes arriben per separat a un hostal, desterrats per una revolució fallida, per una realitat social que els ha convertit en proscrits i exiliats en el seu propi país, i els cinc s'enamoren d ela mateixa dona. Alexandria i el Caire esdevenen un personatge més en una obra que destil·la nostàlgia pels anys d'esplendor ja quasi oblidats.

La pensió Miramar, en la mil·lenària ciutat d'Alexandria, va ser, abans de la revolució, un establiment elegant i modern on acudien grans personatges estrangers i del país a passar la temporada d'estiu.

La senyora Mariana, propietària de la pensió, va ser també una dona resplendent i ara, en la tardor de la seua vida i ajudada per la bella Zohra, una jove òrfena que vol progressar, atén aquestos cinc hostes que per causes diferents, han estat exiliats i proscrits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.