Música

estereofònics

XAVIER CASTILLÓN

Molta música estereofònica

Per tercer any consecutiu, el municipi de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró presenta tota la seva oferta musical d’estiu, tan àmplia com variada, sota un mateix segell: Estereofònics. Aquest macrocicle, que suma més de setanta concerts fins al 14 d’octubre, és el resultat de sumar i mostrar sota un mateix paraigua promocional diversos festivals –que mantenen la seva pròpia identitat–, actuacions i espectacles musicals d’estils ben diferents, la majoria dels quals tenen en comú el fet de ser gratuïts i a l’aire lliure.

Estereofònics inclou, per exemple, el Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro, que aquest any celebra el seu 20è aniversari, entre el 30 de juny i l’1 de setembre. El seu escenari principal continua estant el divendres a la platja Gran, al costat del Cavall Bernat, en un ambient ideal per gaudir de les actuacions d’Anthony Strong, Marco Mezquida Trio, Stefano Palatchi, Barcelona Gospel Messengers amb la cantant Lurine Cato i, entre altres propostes, el quintet de la gran cantant Anna Luna, que també celebra 20 anys de jazz.

També és tot un clàssic, per partida doble, el Festival Internacional de Música de s’Agaró, que ha programat una desena de concerts entre el 15 de juliol i el 14 d’octubre, amb la Händel Festival Orchestra, dirigida per Horst Sohm, com a un dels grans atractius d’aquesta edició.

El Festival Xalaro torna a ser, el 17 i 18 de juny, la gran festa de la música en família, i el diumenge 18 s’hi podrà veure Dàmaris Gelabert amb tota la banda i l’Orchestra Fireluche.

Per als amants dels sons més electritzants, hi ha dues propostes: el Desemboca Rock’n’Roll Festival, del 21 al 23 de juliol, amb els londinencs King Salami & The Cumberland 3 encapçalant un gran cartell amb nou grups de punk, garatge, psicodèlia i rhythm’n’blues, i el Festisurf Costa Brava, que el 23 de setembre reunirà a la platja de Riuet els grups The Phantom Surfers, MFC Chicken, The Fuzillis i Los Tiki Phantoms. El Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, el cicle d’havaneres i sardanes i les festes majors de Platja i Castell d’Aro completen l’oferta.

ESTEREOFÒNICS CASTELL-PLATJA D’ARO I S’AGARÓ
Fins al 14 d’octubre
http://www.estereofonics.com/


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona