cultura

Can Zam, part del Tomorrowland

Un cop s’ha consolidat com a seu del Rock Fest, que en aquesta pròxima edició durà artistes com Deep Purple i Aerosmith, Santa Coloma de Gramenet està decidida a continuar adquirint prestigi cultural per la via musical. El 29 de juliol, només uns dies després que hagin trepitjat la ciutat les grans bandes de rock, la ciutat serà una de les vuit subseus mundials on aterrarà el Tomorrowland, el festival belga de música electrònica que està considerat un dels més prestigiosos del món. El parc de Can Zam reunirà alguns dels millors discjòqueis del moment, alhora que connectarà en directe amb les principals actuacions a la ciutat belga de Boom, capital de l’electrònica durant uns dies.

La discogràfica Blanco y Negro, encarregada de l’organització de la festa a a Catalunya, va explicar dilluns a través de la seva directora general, Verónica Casas, que per Santa Coloma hi passaran alguns dels artistes més destacats del moment, alguns arribats directament des de Bèlgica: Steve Aoki, Afrojack, Yves V i Double Pleasure, entre altres. Falta per anunciar, de fet, el nom d’un convidat “de luxe”, segons Casas. A més, hi haurà un espai per als artistes locals, on no faltarà el colomenc Albert Neve, ja consolidat a escala mundial.

De moment, l’organització ha venut 18.000 entrades i confia arribar a les 30.000. Casas va assegurar, durant la presentació de la cita, que el Tomorrowland aterra a Santa Coloma per quedar-s’hi. El contracte signat amb l’organització és de tres anys, amb opció de renovar-lo fins a cinc. Per la seva banda, l’alcaldessa Núria Parlon va garantir que l’Ajuntament “seguirà apostant per experiències que promocionen la ciutat en l’àmbit internacional”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona