Patrimoni

patrimoni mundial

Els estatuts del Consorci Vall de Boí, modificats

El govern ha aprovat la modificació dels estatuts del Consorci Patrimoni Mundial de la Vall de Boí per tal d’adaptar-los a la llei de reestructuració del sector públic per accelerar l’activitat administrativa.

Els nous estatuts estableixen que l’objecte del consorci consisteix a realitzar la restauració, la millora, la conservació i la promoció del patrimoni mundial de la Vall de Boí, tant en el seu caire cultural (esglésies romàniques i pobles medievals) com en altres aspectes que s’hi relacionin, incidint en el desenvolupament integral i sostenible de l’àmbit turístic i econòmic de la Vall de Boí i en la investigació i difusió dels costums i les formes tradicionals de vida.

almenar

L’antiga bassa, nova zona de lleure infantil

SIGNATURA

Almenar ha condicionat l’antiga bassa d’abastament d’aigua potable del municipi com a àrea aquàtica de lleure per als infants. La bassa ha estat substituïda recentment per uns dipòsits de nova construcció i així el poble ha guanyat una zona aquàtica per a usos lúdics. Ahir al matí ja s’hi van fer unes sessions de piragüisme en les quals van participar els infants inscrits en el campus Esport Aventur d’Almenar.

Per tal de reaprofitar la bassa (situada a la zona alta de la població i que fins fa poc emmagatzemava aigua per al subministrament als domicilis) com a zona de lleure, el consistori ha netejat la construcció, ha substituït l’anterior tanca de seguretat per una de nova i ha bastit una rampa d’accés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda