Teatre

‘La treva’ i Carmen Machi, a Tortosa

Una vintena d’espectacles en la nova temporada al Felip Pedrell

Produccions tant de companyies locals com d’àmbit nacional confirmen la nova temporada de tardor i hivern al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa. Entre el 27 de setembre i el dia de Nadal, passaran sobre l’escenari 21 espectacles.

En teatre, dues obres aplaudides per la crítica: La treva, de Julio Manrique, i La autora de las Meninas, protagonitzada per Carmen Machi. I després d’estrenar-se al Litterarum, l’11 d’octubre es representarà Les passions de la menestrala, on també es rendirà homenatge a la seua autora, Francesca Aliern. Al llarg del novembre tindrà lloc el 34è Festival Felip Pedrell: nou concerts de música clàssica amb produccions locals com ara Memento Mori, un viatge a través de les àries del Barroc, o Àmarim, un duo a piano que toca un repertori que arriba fins al jazz.

L’òpera també entra a la programació amb el Cozzi Fan Tutte de Mozart de la mà dels amics de l’òpera de Sabadell. Amb segell ebrenc, es podrà gaudir d’Ib. Una òpera que barreja els sons electrònics i les arts visuals.

I el 7 d’octubre el compositor Albino Tena presentarà el seu primer disc, Cap a on vas?, mentre que el 16 de desembre es podrà gaudir de dos espectacles de dansa produïts al Mercat de les Flors de Barcelona. A més a més, continuen els cicles de circ, gènere infantil, cinema i documentals fins a finals de desembre. Entre les novetats destaca també UDUL, de Los Galindos (Premi Nacional de Cultura). Un espectacle de circ que es farà en una petita carpa a l’exterior de l’Auditori el 19 d’octubre, amb dues sessions.

“Hem fet una cartellera que combina referents nacionals de molt nivell amb gent de casa nostra també de qualitat, detalla la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES