Música

festival musical

Més de 10.000 persones al festival Paupaterres

Bona rebuda del Paupakids, una novetat pensada per al públic familiar

El festival musical Paupaterres de Tàrrega continua creixent en públic i ha tancat la darrera edició, aquest passat cap de setmana, amb més de 10.000 espectadors, cap a 2.000 assistents més que l’any passat. Els organitzadors, l’Associació Paupaterres i la regidoria de Cultura, fan un balanç molt positiu de la convocatòria.

Els Amics de les Arts, Gertrudis, Tomeu Penya, Dr Calypso, Roba Estesa i La Terrasseta de Preixens n’han estat els caps de cartell. La nit del divendres 14, el Paupaterres 2017 va obrir les portes al càmping municipal de Tàrrega amb les populars melodies del cantautor mallorquí Tomeu Penya. El so intimista de Sons de Sobretaula va encisar també el públic, així com els ritmes folk dels Ethno Catalonia, un combo de 40 joves músics de procedència internacional. Altres plats forts de la vetllada van ser l’ska dels veterans Dr Calypso i la rumba pop dels Gertrudis, arrodonits amb la sessió de Dirty Brown.

El dissabte 15 el protagonisme va recaure en Els Amics de l’Arts. El quartet barceloní va seduir amb les cançons del seu nou treball, Un estrany poder. Les components de Roba Estesa, grup revelació del moment, també captivaren l’audiència gràcies a l’energia dels seus missatges a favor de la igualtat entre dones i homes.

Com és costum, el festival Paupaterres ha servit alhora d’altaveu per donar a conèixer les formacions de casa, com és el cas de La Terrasseta de Preixens, amb membres de Tàrrega i Igualada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES