Cultura popular

Sau obre avui la cinquena edició del Bioritme

Setena Gala de Circ al Kursaal, en el marc de la festa major de Manresa

Els pròxims dies diverses propostes culturals tindran lloc a la regió. Vilanova de Sau serà la seu d’avui fins diumenge de la cinquena edició del festival Bioritme. És el tercer any que es fa a la riba del pantà de Sau, on ha trobat l’escenari perfecte per fer-hi concerts i transmetre-hi els valors de la natura, l’ecologia i la consciència social. S’espera repetir les xifres d’assistència de l’any passat (3.500 persones) perquè els abonaments fa mesos que es van exhaurir. El cartell torna a ser potent, i s’hi podran escoltar The Sey Sisters, Aspencat, Boikot, Cesck Freixas i Che Sudaka, entre d’altres.

En el marc de la festa major de Manresa, el teatre Kursaal reprèn la programació i avui la sala gran acollirà la 7a Gala de Circ, a les nou de la nit, organitzada per LaCrica, tot un clàssic, amb més de mitja dotzena d’artistes i companyies de circ que hi prendran part. Durant la festa major també es podrà veure la comèdia Sota teràpia, el concert d’El Consorcio i tres dies de microteatre.

A Puig-reig, entre demà i l’1 de setembre faran el Festival Utopia, unes jornades de diversitat que promou l’Ajuntament amb el Banc del Temps del Berguedà. El programa conté des de les activitats més lúdiques, com els tallers de danses del món, fins a les xerrades que conviden a reflexionar, totes per “fer visible la diversitat cultural del territori”, diu la regidora de Benestar Social, Alba Camps.

Solsona acollirà el 3 de setembre una mostra de cultura popular que reunirà 14 colles de gegants, bestiari i balls populars de tot el país. L’organitza el col·lectiu Gegants del Tros amb l’Ajuntament i la Diputació de Lleida. Hi haurà una cercavila pel nucli antic i una exhibició de balls a la una davant l’Ajuntament. Hi seran, entre d’altres, els gegants de la plaça Nova de Barcelona, els de Ripoll, l’Aligueta i el Lleó del Vendrell i els bastoners de Súria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda