cultura

festival musical

El festival del Berguedà Folk apunta a rècord

La xifra d’inscrits ja supera la d’altres anys i la meitat provenen d’Europa i els EUA

La novena edició del Berguedà Folk apunta a rècord de participació. Ara mateix, la xifra d’inscrits ja ha superat les d’anys anteriors i la seva procedència consolida el festival en el panorama europeu: prop de la meitat dels participants són de fora de Catalunya, de països com Itàlia, França Espanya, Portugal, els Països Baixos, el Regne Unit i, fins i tot, els Estats Units.

Tal com ha passat en les darreres edicions, el festival se celebrarà a la colònia de Cal Pons, a Puig-reig. En concret, serà els dies 15, 16 i 17 de setembre i ha de servir per consolidar definitivament el festival com un dels millors del país en clau de folk.

Per fer-ho, aquest any es combinen els tallers de dia amb els balls de nit i s’aposta per grups de renom per a l’animació nocturna. Malgrat tot, el Berguedà Folk es nega a perdre l’essència i continuarà fent d’aparador de músics de casa. En aquesta línia, hi haurà grups com Ballaveu i Ball de Bot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia