La Mancomunitat convoca el XX Premi Carmesina de Narrativa Infantil

La Mancomunitat de Municipis de la Safor ha fet públiques les bases per participar en el XX Premi Carmesina de Narrativa Infantil 2010. Com en altres edicions, el tema de les obres és totalment lliure i s'ha s'adequar als interessos i la competència lectora de xiquetes i xiquets d'entre vuit i onze anys.

El guardó és un únic premi de 2.500 euros per a la narració guanyadora amb el compromís d'editar-la en el termini d'un any des del lliurament. L'edició de l'obra, la realitzarà l'editorial El Bullent dins de la col·lecció El Gat en la Lluna. La dotació econòmica, subjecta a les retencions fiscals corresponents, caldrà entendre-la com a pagament dels drets d'autor de la primera edició, previsiblement de 2.000 exemplars.

Les bases del concurs es troben a la pàgina web de la Mancomunitat de Municipis de la Safor (www.mancomunitat-safor.org). Les obres poden presentar-se a les dependències de la Mancomunitat (Av. República Argentina, 28, 46702 Gandia) fins al dia 1 d'abril de 2010. S'admetran els originals que hi arriben per correu sempre que la data d'expedició estiga dins del termini de recepció.

El premi s'atorgarà el divendres 7 de maig de 2010 en un acte que tindrà lloc en un municipi de la Mancomunitat que s'anunciarà oportunament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.