Cinema

Obituari

Mor John Hillerman, el senyor Higgins

L’actor ha mort als 84 a la seva casa de Houston per causes naturals

L’actor nord-americà John Hillerman ha mort aquest dijous als 84 anys a Houston (Texas) de “causes naturals”, segons ha informat el seu publicista, Lori de Waal.

Hillerman es va fer popular als anys 80 amb el personatge del majordom Higgins a la sèrie Magnum, el detectiu privat protagonitzat per Tom Selleck. Per aquest paper va rebre el Premi Emmy al millor actor secundari el 1987 i un Globus d’Or el 1982.

També va aparèixer a sèries televisives com S’ha escrit un crim, Simon & Simon, Kojak o Vacaciones en el mar, entre altres.

L’intèrpret texà va començar la seva carrera al teatre i va debutar a la gran pantalla de la mà del director Peter Bogdanovich a L’última projecció (1971), amb el qual també va rodar Què em passa, doctor? (1972) i Paper Moon (1973).

També va treballar amb directors com Clint Eastwood, a Infierno de cobardes (1972); Mel Brooks, a Selles de muntar calentes (1974), o Roman Polanski, a Chinatown (1974).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia