El Divendres Jove comença amb un tast de la història d'Oliva

El Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Oliva ha presentat la Programació Jove del primer trimestre del 2010. Entre les iniciatives, continua present el Divendres Jove que durant gener, febrer i març acull activitats com «Un tast de la història d'Oliva: Xerrada a càrrec de Vicent Canet», Curs de prevenció d'accidents domèstics, Jornada de reciclatge i medi ambient, Taller de Hip hop, Taller de manualitats, Xerrada sobre l'adició a les noves tecnologies i Taller de defensa personal. Totes es duran a terme cada divendres, des del 5 de febrer al 26 de març, en horari de 18 hores a 20 hores al Casal Jove de la localitat. També s'ha programat un curs de 20 hores de Tast de Vins que impartirà una empresa especialitzada i que es distribuirà en quatre dissabtes.

D'altra banda, el divendres 29 de gener a les 19:00 hores tindrà lloc al Casal Jove una jornada-debat sobre «Pla Integral de la Joventut», un document elaborat durant diversos mesos d'investigació per part de la empresa Lligam Recerca. Aquest ha partit de dues necessitats bàsiques: elaborar una diagnosi de les principals necessitats, interessos i demandes dels joves d'Oliva i dissenyar un programa integral de línies estratègiques i accions per tal de millorar la seua qualitat de vida. Aquesta iniciativa del Consell de la Joventut d'Oliva té com a objectiu crear debat sobre el document amb els responsables del estudi i el Consell de la Joventut d'Oliva.

La regidoria d'Esports, al front de la qual està el regidor Waldo Vila, ha programat també dos viatges de cap de setmana a la neu. Un a Sierra Nevada del 5 al 7 de febrer, i l'altre a Andorra del 12 al 14 de febrer.

Una altra iniciativa és la IV Mostra de monòlegs a Oliva que se celebrarà el dissabte 20 febrer a les 20:00 hores al Teatre Olímpia a càrrec de tots els alumnes que han estat participant al Curs de Monòlegs durant els darrers mesos.

Per als més joves, el divendres 26 de febrer és realitzarà El dia de l'arbre al campament municipal «El Carritxar» on es durà a terme una repoblació d'arbres per part d'una representació xiquets en edat escolar de cada col·legi d'Oliva. Aquesta jornada tindrà una activitat prèvia, dirigida també als escolars, que consistirà en la projecció al Teatre Olímpia del documental de Al Gore «Una verdad incómoda» durant els dies 22, 23, 24 i 25 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE