Cinema

Cultura

Temporada Alta lliura el JamesonNotodoFilmFest

El festival farà l’acte de lliurament del premi Cine i Escena a les sis de la tarda al Cinema Truffaut

També s’estrenarà el documental ‘L’èxit de l’efímer’

Temporada Alta duu a terme al Cinema Truffaut de Girona (avui, a les sis de la tarda) la seva primera gala del JamesonNotodofilmfest, en què atorgarà el premi Cine i Escena. Es projectaran els cinc curts que aspiren al guardó d’un total de 56 obres presentades de set països diferents. Els curts seleccionats pel jurat encapçalat per Daniel Sánchez Arévalo han estat: Los amantes zurdos, d’Elena Seguí i Pau Martínez, Galatea, de Maria Moral, Tú decides, de Carmen Socías Utrero, Vivir del aire, de Borja Echeverría Lamata, i Parallelism, d’Andoni Valdivieso. Ara, un jurat de professionals del món de les arts escèniques i del cinema format per Lali Ayguadé, Isaki Lacuesta, Mariano Pensotti, Àlex Rigola i Carlota Subirós elegirà el guanyador final. Tots els projectes exploren la relació entre arts escèniques i cinema.

Durant el transcurs del lliurament de premis, s’estrenarà el documental L’èxit de l’efímer, de Mercè Sibina i Samuel Colomer, un film guanyador del premi Carles Rahola de comunicació local al millor projecte sobre comunicació periodística, que segueix les passes de Temporada Alta durant les dues edicions passades del festival.

El documental que presentaran Mercè Sibina i Samuel Colomer segueix les passes del festival durant les dues edicions passades per mostrar el dia a dia d’un esdeveniment cultural que manté una ferma i arrelada relació amb Salt, la localitat on va néixer, malgrat haver assolit un gran ressò internacional. A més, pretén reflectir la realitat del festival com a impulsor d’una important tasca social i educativa. L’oportunitat ideal per conèixer què s’amaga darrere Temporada Alta i les persones que el fan possible any rere any.

El document, que té els arranjaments de so de Carles Martínez, dura cap a 60 minuts i l’accés a la presentació és obert al públic i gratuït.

D’ençà de dimarts ja és oberta també la convocatòria per participar en l’edició del 2018 dels premis JamesonNotodoFilmfest i en la segona edició del premi Temporada Alta –Cine i Escena, guardó que forma part d’una de les categories.

El termini per a presentar nous projectes està obert fins al 6 de febrer i els participants poden enviar les seves pel·lícules per mitjà del lloc web www.jamesonnotodofilmfest.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen