La Xarxa Bibliotecària d'Oliva suma 61.000 usuaris en 2009

El Servei de Biblioteques de l'Ajuntament d'Oliva, que dirigeix la regidora del Bloc Rosanna Torres, ha fet públiques aquesta setmana les estadístiques d'ús de les biblioteques de la localitat de l'any 2009.

Entre els tres centres de lectura de què consta la xarxa bibliotecària d'Oliva (Biblioteca de Tamarit, Sala de Lectura Infantil i Agència de Lectura de Sant Francesc) han sumat 61.000 usuaris dels quals més de 7.500 han fet ús del servei d'Internet, 391 amb el seu propi ordinador gràcies a la connexió WiFi de l'Agència de Sant Francesc.

El préstec total de materials dels fons de les biblioteques ha estat de 31.682 exemplars. El préstec de llibres arriba a prop dels 20.000 exemplars entre la Biblioteca de Tamarit i la Sala de Lectura Infantil, i a més de 3.600 en l'Agència de Sant Francesc. Tot i que s'observa un lleuger descens en el préstec de CD's, l'apartat de material audiovisual s'equilibra amb el notable augment del préstec de DVD's (més de 7.000). Les Revistes i els CD-rom's, encara que és el material de menor ús, continuen amb un volum raonable de préstecs.

Cal darrerament destacar l'augment en l'apartat d'activitats d'extensió cultural del Servei de Biblioteques, que entre sessions de contacontes, tallers i formació d'usuaris ha arribat a les 57 activitats, 17 més que l'any 2008.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS