cultura

videojocs

tomàs pardo

Torna la bruixa més seductora

És una bruixa dins un ajustat vestit negre

SEGA va sorprendre tothom quan, el 2010, va llançar el videojoc Bayonetta. La protagonista era una bruixa embotida en un ajustat vestit negre, equipada amb quatre poderoses armes i deixant anar tot de frases amb doble sentit. El joc va ser un èxit de crítica des de l’inici. Els jugadors van quedar atrapats des del primer moment... encara que no en el volum suficient per convertir-se en un supervendes i ser un negoci per als seus creadors. D’aquesta manera, la seqüela prevista va quedar aparcada de manera indefinida. Però va passar una cosa inesperada. Nintendo llança la Wii U i necessitava proveir-se d’un catàleg atractiu amb què atraure nous jugadors. D’aquesta manera, va aconseguir l’exclusiva de Bayonetta 2, un títol que superava en tot el seu predecessor. Un cop més, la crítica es va desfer en elogis. Els jugadors es van enamorar novament de la protagonista... Però les vendes van continuar sent insuficients.

Som al 2018. Pot ser que a la tercera sigui la bona. O almenys això és el que pensa Nintendo. Al llarg de l’any, veurem Bayonetta 3 en exclusiva per a Nintendo Switch. Per escalfar l’ambient, la companyia japonesa llança una remasterització de les dues entregues existents de la sèrie. Si bé al Japó es posen a la venda els dos jocs per separat, per al mercat europeu s’ha optat per un paquet que conté Bayonetta 2 i un codi de descàrrega digital del primer títol de la sèrie.

Els dos jocs mantenen intacta la jugabilitat inicial, però amb una qualitat gràfica inèdita fins ara. Per descomptat, la història és exactament la mateixa. Nascuda de la unió prohibida entre els Savis de Lumen i les Bruixes d’Umbra, la poderosa bruixa Bayonetta viatja des d’un passat llunyà fins a l’actualitat. Amb el seu inigualable estil de lluita i insuperables poders màgics, és capaç de terroritzar (al mateix temps que atraure) els seus enemics. Equipada amb quatre armes mortals i gràcies a la màgia, pot alliberar una habilitat anomenada Clímax d’Umbra per invocar monstres demoníacs i propinar poderosos atacs repetidament.

Un paquet imprescindible per als aficionats als jocs d’acció... i que tinguin un gran sentit de l’humor.

BAYONETTA 2
Distribuïdora: Nintendo Gènere: Acció Plataformes: Exclusiu Nintendo Switch Edat: +18


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia