Gira de rock en valencià a les comarques del nord

El Bloc Jove posa en marxa «Cremem l'hivern»

L'organització juvenil del Bloc de les comarques del nord posa en marxa, aquest cap de setmana, la gira de música en valencià Cremem l'hivern, un seguit de concerts d'entrada gratuïta que tindran lloc en diverses poblacions de la Plana.

El primer d'aquests concerts tindrà lloc aquest dissabte,13 de febrer, a Benicàssim, concretament al Café el Corb (plaça de l'Estació, 1); hi actuaran Tirant lo Rock, Malnom, Josep Lluís Notari i Semenéska. Aquest concert, a més a més, representarà la primera semifinal del concurs de rock en valencià Rock Penat, que repartirà 1.000 € en premis.

La segona semifinal tindrà lloc a Onda, el proper 19 de febrer, i la final serà a Vila-real, el 6 de març. El grup o intèrpret guanyador actuarà en el Bloc Rock que, com cada any, organitza el Bloc Jove en les Festes de la Magdalena de Castelló, i que enguany aplegarà a la seua desena edició.

El jurat del Rock Penat estarà compost per Juanjo Carratalà (saxofonista, director i compositor), Andreu Laguarda (cantant i director de productora), David Pinyana (membre del grup guanyador del Rock Penat de 2009) i un quart vot que serà concedit pel públic assistent a les semifinals i la final.

El Bloc Jove ha manifestat que amb aquesta gira i amb el concurs Rock Penat «continua apostant ben fort pels grups i intèrprets del país i per la música en valencià, fet que contrasta amb el mínim interés que demostra la Generalitat a potenciar i promocionar la creació musical en la nostra llengua».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat