Teatre

El Poliorama celebra la diada amb un recital ‘Big Monday’

Mariona Castillo, Mone Teruel, Carlos Gramaje, Toni Viñals i Judith Tobella protagonitzen la vetllada

El Poliorama dedica la vetllada de la diada als musicals. Ho fa, per segon any, amb el suport d’alguns dels cantats que intervenen en els recitals personalíssims dels #MondayMonday que celebra el Teatre Eòlia periòdicament des de fa un temps. Les veus de Mariona Castillo (Mamma mia o Nine), Mone Teruel (Boscos endins), Carlos Gramaje (Mar i Cel), Toni Viñals (Scaramouche)i Judith Tobella (Josafat) protagonitzen la vetllada (20.30 h) dirigida per dos clàssics dels musicals David Pintó i Joan Maria Segura, i amb la direcció musical de Marc GarciaRami.

#MondayMonday és un cicle de concerts inspirat exclusivament en el món dels musicals, ideat per Eòlia. Es tracta d’un cicle que apropa a aquelles peces que normalment s’han escoltat sempre als grans escenaris de la mà de les veus més conegudes del panorama català. La proposta és sentir-ho ara en un format íntim i amb uns concerts de gran qualitat musical. A aquestes veus se sumen nous valors de la Marató de Solistes de l’escola Eòlia: Júlia Sardà, Raquel Jezequel, Mar Puig, Aina Ros i Júlia Díaz.

La trajectòria de Dei Furbi

Si fa poques setmanes es va publicar (amb el suport de l’Institut del Teatre) el llibre dels 18 guions de la companyia de gest còmic, acabada de desaparèixer, Vol-Ras (1980-2016), una altra de les novetats d’aquest Sant Jordi és un llibre que recull la trajectòria de la companyia Dei Furbi.

Amb el títol Textos del cos en joc, la directora i dramaturga de la companyia i professora de l’Institut del Teatre Gemma Beltran recull els guions de Dei Furbi: Scherzo, Divertimento, Tocata i fuga L’illa dels esclaus, marivodiada, Homes de Shakespeare, Asufre, La flauta màgica. Variacions Dei Furbi i la Trilogia Mozart. La companyia acaba de celebra els 15 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol